AK Parti Osmaniye ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA

AK Parti Osmaniye ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Bu haber 05 Ağustos 2024 - 21:14 'de eklendi ve 71 İzlendi kez görüntülendi.

Yönetim kurulu üyelerinin neredeyse tamamının katıldığı toplantıdaki yüksek enerji, AK Parti’nin ilk günlerindeki heyecanı aratmadı.

Haziran ayında Osmaniye AK Parti İl Başkanlığı’na gelen M. Sadi Binboğa, hızlı bir çalışma ile belirlediği il yönetiminin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu üyelerinin neredeyse tamamının katıldığı toplantıdaki yüksek enerji, AK Parti’nin ilk günlerindeki heyecanı aratmadı. Yeni yönetim kurulu üyelerinin yaş ortalamasının genç oluşu da “bu yönetim bambaşka” dedirtti.

Toplantıda yönetim kurulu üyelerine konuşan Binboğa; “Partimizin kurulduğu ilk günkü heyecan ve aşkla bayrağı devralmış bulunuyoruz. Bundan sonra hiç durman, yılmadan çalışıp memleketimize faydalı olacağız. Osmaniyemizin gelişmesi, kalkınması ve ileriye gitmesi için elimizden gelen gayreti sarfedeceğiz. Genç kadromuz ile daha hızlı koşacağız ve yorulmayacağız. Cumhur İttifakı’nın merkezi olan Osmaniyemiz için yüksek bir enerji sarfedeceğiz. “ dedi.
DÜNYA ESKİ DÜNYA DEĞİL; HER ŞEY ÇOK HIZLI DEĞİŞİYOR
Konuşmasında gelişen ve değişen dünyanın durumuna da değinerek bu değişime ayak uydurmak gerektiği vurgusu yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa; “Dünya eski dünya değil; her şey çok hızlı değişiyor. Bizler AK Kadrolar olarak bu hıza ayak uydurup değişime yön vermemiz gerekiyor. Yapacağımız işlerle hem Osmaniyemize hem de tüm mazlumlara hizmet etmiş olacağız. Vakit çalışmak, vakit koşmak ve vakit fedakarlık vaktidir.” Dedi.

Yüksek bir moral ve motivasyon ortamında gerçekleşen toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.