Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Bu haber 17 Temmuz 2024 - 19:33 'de eklendi ve 69 İzlendi kez görüntülendi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Vali Yardımcısı Yunus Emre Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Jandarma Komutan Vekili Albay İlkay Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Serhan Yıldız, İl Müftüsü Ali Çakmak, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Bir önceki toplantıda alınan karar doğrultusunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarının üç aylık bağımlılıkla mücadele çalışmaları hakkında, İl Sağlık Müdürlüğü personeli Psikolog Naci Menet tarafından sunum yapıldı. Toplantının devamında İl Müftülüğü adına Vaiz Sıtkı Taş, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) adına Sosyal Hizmet Uzmanı Sümeyye Özer, kurum olarak yaptıkları çalışmaları sunumlarıyla anlattılar. Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Mücadele Merkezi Danışanı Z.D. ise yaşadığı süreç ve aldığı tedavi hakkında görüş ve düşüncelerini aktardı.

Toplantının son bölümünde konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kurumlara gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Kurumlarımız ile birlikte koordine içinde azimli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu illetten kurtulmak için, bu illetten geleceğimiz her şeyimiz olan çocuklarımızı etkilenmesini sıfıra indirmek için mücadelemiz hep sürecek. Her zaman söylüyorum; burada en önemli şey, samimiyetle, içtenlikle inanarak mücadele vermek. ”dedi. Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Merkezi’nin, bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalarda önemli bir rolü olduğunu belirten Vali Yılmaz, Merkezde gayretle çalışan tüm personele teşekkür etti. Bağımlılıkla mücadelenin herkesin mücadelesi olduğunun altını çizen Vali Yılmaz, başarının sırrının ekip çalışması olduğunu belirterek, “Bu mücadelede hep beraber mücadele verirsek, hep beraber hareket edersek sonuç alırız. ”dedi.

Toplantı, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.