Bakan Murat Kurum Osmaniye Belediyesini Ziyaret Etti - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA

Bakan Murat Kurum Osmaniye Belediyesini Ziyaret Etti

Bu haber 15 Temmuz 2024 - 15:10 'de eklendi ve 89 İzlendi kez görüntülendi.

Bakan Murat Kurum, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Osmaniye’yi de ziyaret etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Adıyaman, Gaziantep ve Kilis temaslarının ardından Osmaniye’yi de ziyaret etti.

Dün akşam saatlerinde kente gelen Bakan Murat Kurum, bugün ilk ziyaretini Osmaniye Belediyesine gerçekleştirdi. Bakan Murat Kurum, Başkanlık makamı önünde Belediye Başkanı İbrahim Çenet, belediye başkan yardımcıları, MHP ve Ak Parti il ve ilçe başkanları ve yöneticileri, ilçe ve belde belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı. Makam girişinde şeref defterini imzalayan Bakan Murat Kurum daha sonra başkanlık makamına geçerek, Başkan İbrahim Çenet’ten brifing aldı.

Başkan Çenet, yaşanan depremler sonrası hazırlanan kentsel dönüşüm projeleri hakkında Bakan Murat Kurum’a detaylı bilgiler verdi.

Yaşanan depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye’nin kalkınması ve daha modern bir şehir haline gelmesi için hazırlanan projelere her türlü desteği vereceklerini söyleyen Bakan Murat Kurum’a ziyaret sonunda Başkan İbrahim Çenet tarafından Karatepe Kilimi hediye edildi.

Bakan Murat Kurum daha sonra Esenevler Mahallesi İstasyon Caddesi ve Metin Tamer Siteleri ile Sefa Evler Sitesi Rezerv alanlarında incelemelerde bulunduktan sonra kentten ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.