Osmaniye Belediyesi Asfalt Yapımında Rekora Gidiyor - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA

Osmaniye Belediyesi Asfalt Yapımında Rekora Gidiyor

Bu haber 19 Temmuz 2024 - 13:49 'de eklendi ve 77 İzlendi kez görüntülendi.

Osmaniye Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını arttırarak devam ettiriyor.

Osmaniye Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını arttırarak devam ettiriyor. Bu çerçevede, Atatürk Caddesindeki 6’ıncı etap için zemin iyileştirme çalışmalarına başlandı. Başkan İbrahim Çenet, “Osmaniye’mizde yol çalışmalarımızı bundan sonra daha da hızlandırarak siz değerli hemşerilerimizi sürüş keyfi yüksek yollarımızla buluşturmak istiyoruz.” Dedi.

Osmaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapısı tamamlanan yolları, asfalt yol konforuna kavuşturuyor. Alparslan Türkeş Caddesini kesen kavşaktan, Devlet Bahçeli Bulvarını kesen kısma kadar olan Atatürk Caddesindeki 6 etap için başlatılan zemin iyileştirme çalışmaları sürüyor. Kazıma ve zemin sıkıştırma işlemlerinin ardından yolun, hafta sonuna kadar asfaltlanacağı kaydedildi.

BAŞKAN ÇENET: YOL ÇALIŞMALARINI DAHADA HIZLANDIRACAĞIZ

Bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Alparslan Türkeş Caddemizi kesen kavşaktan, inşallah Devlet Bahçeli Bulvarını kesen caddeye kadar olan yolumuzdaki çalışmaları bu hafta sonu itibariyle tamamlamış olmayı planlıyoruz. Osmaniye’mizde yol çalışmalarımızı bundan sonra daha da hızlandırarak sizleri sürüş keyfi yüksek yollarımızla buluşturmak, istiyoruz.” Dedi.

Bir taraftan da şehrin alt yapısı ile ilgili kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin tamamlanması için gayret edildiğini ifade eden Başkan Çenet, “Bu anlamda da ciddi ilerlemeler kaydettik. Osmaniye’mizi güzel bir dönüşümle, inşallah kent esnettiği bakımından da güzel şehircilik örnekleri bakımından da sizlerin içine sinen bir şehir olması için canla başla çalışıyoruz.” Diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.