Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz Şehitliği Ziyaret Etti. - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz Şehitliği Ziyaret Etti.

Bu haber 15 Temmuz 2024 - 17:50 'de eklendi ve 87 İzlendi kez görüntülendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Osmaniye Şehitliği ziyaret edilerek, Kur’an-ı Kerim okundu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehitliği ziyaret ettiler.

Ziyarette Vali Yılmaz’ın yanı sıra 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Serdar Kenğer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri, Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimiz ve aileleri yer aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın devamında Zafer Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

ĞİDaha sonra İl Müftüsü Ali Çakmak, Şehitlerimiz için dua etti. Programın son bölümünde Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları Şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktılar. Vali Yılmaz, Şehitlerimizin aileleri ile bir süre görüşerek, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.