Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz Vatandaşla İçiçe - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz Vatandaşla İçiçe

Bu haber 09 Temmuz 2024 - 18:02 'de eklendi ve 85 İzlendi kez görüntülendi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada, “Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın hatırlarını soruyoruz; bize iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa dinliyor, yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.”dedi.

Esnaflarımızı ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Özdokur, AFAD İl Müdür Vekili Muhammed Mustafa Ardıç, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyunlu yer aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada, “Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın hatırlarını soruyoruz; bize iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa dinliyor, yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.”dedi. Vali Yılmaz, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler diledi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.